‘Ik wilde mezelf weer zien zoals ik me voelde’

Het verhaal van Rianne

Jaren geleden heb ik eens een boudoir fotoshoot gedaan en hier had ik een heel naar gevoel aan over gehouden. Naar mezelf kijken en mezelf mooi vinden, lukte me gewoon niet. Via Instagram kwam ik via via Meriam tegen. Iemand die ik volg had een shoot bij haar gedaan en ik was zo enthousiast!

Vrouwelijk, stoer, zacht en toch krachtig

Hoe Meriam speelt met de kleuren en licht, sensueel maar kuis, vrouwelijk en ook stoer, zacht en toch krachBg. Zo wilde ik mezelf ook weer gaan zien. Ik voelde mezelf al zo maar nu wilde ik mezelf ook echt weer zo kunnen zien.

Meriam reageerde enthousiast op mijn eerste bericht, dat ik haar wilde voor mijn ‘mezelf weer zien zoals ik me voel’-shoot en we planden een videocall in om te zien of we ook echt bij elkaar pasten. Of we elkaar leuk vonden en of we aan elkaars verwachtingen konden voldoen. Wat was dit leuk! Vanaf de eerste seconde ontstond er een klik en leek het alsof we elkaar al jaren kenden. Het voelde gewoon goed. Zo ook op de dag dat we elkaar in real life zagen tijjdens de shoot. Wat een fijne energie, wat een fijn mens.

‘Mezelf weer zien zoals ik me voel’-shoot in het mooie boshuis

In eerste instantie wilde ik graag buiten fotograferen, maar ook een paar foto’s binnen in ons mooie boshuis. Bewust had ik mijn shoot in de herfst gepland, omdat mijn haar zo mooi blendde bij de herfstkleuren buiten. Helaas was het de week voor mijn shoot heel regenachtig weer. Veel blubber, koud en de meeste bladeren waren van de bomen gewaaid. We bleven dus in ons heerlijke boshuis, bij de kachel met af en toe een zonnetje.

Mijn wens was om een ‘Cozy Sunday Morning’-vibe neer te zetten. Niet te sexy, maar vooral vrouwelijk, zacht en chill. Hetzelfde gevoel wat ik intern ook voelde bij mezelf. Ik koos voor simpele lingerie in combi met dikke vesten en sokken om het warme, cozy gevoel te ervaren. Ook Meriam gaf me dit warme gevoel en ik kende totaal geen schaamte als ik poedelnaakt me stond om te kleden in haar bijzijn.

Positieve energie, vol zelfvertrouwen en trots.

De uren streken voorbij en ons enthousiasme steeg alleen maar. Iedere ruimte die Meriam in ons huis binnenstapte, gaf haar weer een nieuwe boost, omdat overal het licht weer anders was. Ik ging daardoor in haar energie mee en stond iedere keer weer vol zelfvertrouwen en trots in een andere ‘outfit’. We raakten beiden niet door onze ideeën heen en deze energie was fijn. Ook had ik m’n favoriete muzieklijst opgezet.

En toen was daar het moment dat ik de foto’s voor het eerst zag.

En toen was daar het moment dat ik mijn foto’s voor het eerst zag! Wauw, wat had Meriam goed begrepen wat ik voor ogen had. Sensueel, zacht, krachtig, sexy, vrouwelijk, zelfvertrouwen, ingetogen, trots, en met heerlijke rolletjes…
Ik zag ze allemaal. In mezelf! Precies zoals ik mezelf al heel lang voelde, maar niet kon zien.

Ieder mens zou zichzelf moeten kunnen zien, zoals ze zich voelen

Ieder mens zou zichzelf moeten kunnen zien, zoals ze zich voelen. Niet met een bril vol oordelen, boosheid, teleurstelling, angst en ontevredenheid. Deze fotoshoot heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik ging me anders kleden, wilde vaker de deur uit om onder de mensen te zijn én … mijn flirtmodus was weer geactiveerd.

The flow hoeft niet jouw flow te zijn

‘Don’t ever go with the flow, be the flow’ is een quote die goed bij mij past. Loop nooit zomaar met iedereen mee als jij voelt dat je een andere kant op wilt. The flow hoeft niet jouw flow te zijn. Creëer je eigen flow. Alles is goed…

Ik ben Meriam zo onwijs dankbaar dat zij dit uit mij kreeg. Fangirl!

Home » Blog » ‘Ik wilde mezelf weer zien zoals ik me voelde’