Zwangerschapsfotoshoot met Kimberly op locatie in Fabriek Zuidermeer

Onlangs mocht ik zwangerschapsfoto’s maken van Kimberly op deze prachtige locatie in Fabriek Zuidermeer in Zuidermeer. Ik had hier nog niet eerder gefotografeerd, maar zal hier zeker nog vaker terugkomen. 

Wat een prachtige fotogenieke locatie en een zeer fijne ontvangst! 

De juiste locatie vinden

Er zijn veel mogelijkheden waar je een zwangerschapsfotoshoot kan plannen. Belangrijk dat het een plek is waar je je fijn voelt, die aansluit op jou als persoon en op wat je graag zou willen uitstralen. 

De ruimte bij Fabriek Zuidermeer heeft prachtige hoge ramen waar het licht zo mooi doorheen komt. Bij zacht licht heel romantische en dromerig en bij harder licht prachtige contrasten. De ruimte is licht en ruim waardoor die zich heel goed leent om zwangerschapsfoto’s te maken.  

Het zou een bewolkte dag worden maar toch kwam op een gegeven moment het prachtige licht door de hoge ramen tevoorschijn. Dat is het mooie van fotograferen met natuurlijk licht en het veranderlijke weer in Nederland. Ik hou van het spelen met licht en het creëren van mooie beelden en vooral het onverwachte tijdens een shoot.

Een aantal dagen later is er een prachtig mooi meisje geboren. Nog net op tijd om deze bijzondere periode vast te mogen leggen in mooie herinneringen!

“Meriam is een vrouw die alle tijd voor je neemt, zelfs onzekerheden haalt zij weg. Ik heb me zeer ontspannen gevoelt tijdens de shoot. Ook meedenkend met alles en nog wat. Als ik weer een shoot laat doen, ga ik zeker weten terug bij Meriam!”

– Kimberley

Wil jij ook prachtige foto’s van jezelf laten maken?

Home » Blog » Zwangerschapsfotoshoot met Kimberly op locatie in Fabriek Zuidermeer